Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Hlášení místního rozhlasu > Hlášení rozhlasu 30.3.2022

Hlášení rozhlasu 30.3.2022



1. Obec Hradčany-Kobeřice zve občany na jarní úklidovou akci "Ukliďme Česko", která se bude konat v sobotu 2.dubna od 9ti hodin. Sraz před veterinou v Kobeřicích. Občerstvení zajištěno.

2. Společnost Dřevo Habrovany nabízí v jarní slevové akci k prodeji štípané palivové dřevo. Skladem tvrdé i měkké dřevo - v délce polínek 25, 33 a 50 cm. Doprava zajištěna až k Vám domů." Kontakt a objednávky na telefonním čísle : 739 572 972 nebo www.drevohabrovany.cz.

3. Firma JUKKA bude prodávat v čtvrtek 31. března 2022  v čase  14.30 - 15.00 hodin u Obecního úřadu v Hradčanech-Kobeřicích následující stromky k jarní výsadbě. Jabloně a hrušně i sloupcovité, meruňky, nektarinky, mininektarinky, broskve, rezistentní švestky vhodné na pálení, švestky japonské, ryngle, durancie, třešně, višně, třešňovišně, višně keřové, kdouloně, olivy, moruše bílé, mrazuodolný fíkovník, granátové jablka, bez černý, ziziphus jujuba, roubované ořešáky, keřové a stromkové rezistentní angrešty, keřové a stromkové rybízy černé a červené, stromkové josty, lísky keřové, ostružiny, maliny, malinoostružiny, malinojahody, stolní vinnou révu, kanadské, indiánské a čukotské borůvky, růže keřové i stromkové, rododendrony, azalky, sazenice jahod, brusinky, 3-odrůdový ibišek, samosprašné kiwi, liči, aronie keřové, klematis, pustoryl, dřín jedlý odrůdový, hortenzie, motýlí keře, čilimník  a jiné. 

4. Drůbežárna Prace bude v úterý 5. 4.  v 15:15 hod. prodávat: roční slepice za 100 Kč, mladé kuřice a chovné kohouty za 210 Kč, brojlerová kuřata, káčata a housata krmivo pro nosnice a králíky za 150 Kč, vitamínové doplňky, a dále pak vykupovat králičí kožky - cena 15 Kč/ks.